Albire Dentară

Albirea dentară în cabinetul stomatologic

Fiecare dintre noi își dorește să fie placut de către cei din jur și să fie o prezență agreabilă. Un rol important în acest sens este deținut de zâmbet. Zâmbetul bine-dispune, creează atitudini favorabile, atât anturajului, cât și nouă înșine. Este, asadar important ca dinții să fie „o carte de vizită” care să completeze pozitiv imaginea și nu să o altereze. Mai mult, este o dovadă de respect față de propria persoană să ne menținem dinții albi și curați.

Ce presupune Albirea dentară

Tratamentul este realizat sub directa supraveghere a personalului medical.

În etapa de pregătire se aplică pe suprafața dinților un gel a cărui substanță activă este Peroxidul de Hidrogen. Urmează apoi etapa de albire în care aparatul proiectează o lumină care activează substanța din gel, aceasta va pătrunde la suprafața dintelui și usor în profunzime albind zonele cu probleme și eliminând petele de pe smalt și dentină. Procesul durează 30 – 60 minute.

dinti-albi-660x375

Cauzele colorării dinților – înaintarea în varstă ( dinții devin mai închiși la culoare ) – consumul de substanțe care pătează ( alimente ce conțin coloranți, fumatul, etc.) – trauma ( pierderea vitalității dintelui ) – fluorizarea excesivă – degenerarea nervilor și restaurări învechite.

Durata menținerii efectului tratamentului de albire depinde și de structura dinților și de substanțele colorate consumate (tutun, cafea, ceai, bauturi tip cola). Pentru cei mai mulți pacienți, efectul durează câtiva ani.

Indicații : pacienți cu dinți sănătoși și gingii sănătoase Contraindicații : persoanele cu erupții carioase, dinți sensibili, dinți cu abrazie sau fisuri în smalț, copii sub 14 ani. Unii pacienți pot simți o sensibilitate crescută la rece sau un ușor disconfort în zona dinților. Aceste simptome dispar însă în decursul a 1-3 zile de la terminarea tratamentului. Pe timpul tratamentului evitați consumul de băuturi reci sau fierbinți, consumul de citrice și fumatul.

Clinica Stomatologică Elveto-Dent vă redă zambetul pe care l-ați visat.

Un zâmbet alb seduce pentru ca denotă sănătate, tinerețe și frumusețe. Odată cu înaintarea în vârstă dinții devin mai galbeni, însă colorația poate fi influențată și de alimentație. Petele de pe dinți pot fi un rezultat al consumului de cafea, ceai sau vin, al unor medicamente, al fumatului s.a.m.d. Albirea dinților este o tehnică relativ nouă în cosmetica dentară, de ale cărei avantaje poate beneficia, în principiu, orice persoană. Există și cazuri în care tratamentul nu poate fi eficient. În cadrul unei consultații stomatologice, medicul dentist poate evalua eficacitatea tratamentului.

În practica stomatologică sunt cunoscute mai multe tipuri de albire profesională a dinților. În oricare dintre tipurile cunoscute, mai întâi se efectuează o revizuire a sănătății orale și profilaxia dentară, apoi se trece la procedeul de albire.

Aveți nevoie de mai multe informații?

Ce spun pacienții despre noi

“Principalul motiv pentru care apelez la Elveto Dent este increderea deplina pe care o am in Dr. Chirita, incredere castigata de-a lungul a aproape 20 ani.”
recenzii clinica stomatologica sector 2 bucuresti
Dan C.
“Profesionalismul, experienta, abordarea serioasa si modul in care am rezonat cu dl. Dr. Chiriță pe parcursul derularii etapelor din planul de tratament (si a fost unul complex si de lunga durata), m au determinat sa las aceast feedback. Recomandarea reala si onesta este temelia in alegerea medicului. Un medic de exceptie! Va multumesc!”
recenzii cabinet stomatologic sector 2
Giulia G.
“O clinica stomatologica extraordinara la care am fost atat eu cat si copilul meu. Personalul este foarte profi si au dat dovada de empatie de fiecare data. Ii recomand cu incredere”
recenzii clinica stomatologica sector 2
Ecaterina E.

Program clinică:

Luni – Vineri: 10:00 – 19:00
Sâmbătă: 10:00 – 15:00

Telefon: 031 405 13 37

Program urgențe:

Luni – Vineri: 10:00 – 19:00
Sâmbătă: 10:00 – 15:00

Telefon: 0732 519 508

Adresa:

Bd. Pache Protopopescu 131, Sector 2, București (la 50 metri de Metrou Iancului)

Elveto Dent București – Bd. Pache Protopopescu 131

Apariții Media

Call Now Button