Bijuterie dentară

Ce este bijuteria dentară?

Bijuteria dentară este cea mai nouă tendință în cosmetica dentară și din ce în ce mai mulți pacienți solicită acest serviciu. Bijuteriile dentare sunt confecționate din aur, argint, cristale prețioase sau semipretioase care se aplică prin tehnici adezive speciale pe dintele ales de dumneavoastră.

bijuterie-dentara

Cum se aplică bijuteria dentară?

Pentru aplicarea bijuteriei dentare se efectuează un periaj pe dintele respectiv după care se aplică adezivul și bijuteria dentară peste acesta.

Cum îndepărtăm bijuteria dentară?

În cazul în care nu mai dorim păstrarea bijuteriei, aceasta se îndepartează foarte ușor prin tehnici speciale care nu afectează deloc dintele. După îndepărtarea bijuteriei, dintele dumneavoastră va arata ca înaintea aplicării.

Aplicarea bijuteriei dentară nu necesită anestezie, nu este dureroasă și nu prezintă nici un risc pentru dintele dumneavoastră.

Aveți nevoie de mai multe informații?

Ce spun pacienții despre noi

“Principalul motiv pentru care apelez la Elveto Dent este increderea deplina pe care o am in Dr. Chirita, incredere castigata de-a lungul a aproape 20 ani.”
recenzii clinica stomatologica sector 2 bucuresti
Dan C.
“Profesionalismul, experienta, abordarea serioasa si modul in care am rezonat cu dl. Dr. Chiriță pe parcursul derularii etapelor din planul de tratament (si a fost unul complex si de lunga durata), m au determinat sa las aceast feedback. Recomandarea reala si onesta este temelia in alegerea medicului. Un medic de exceptie! Va multumesc!”
recenzii cabinet stomatologic sector 2
Giulia G.
“O clinica stomatologica extraordinara la care am fost atat eu cat si copilul meu. Personalul este foarte profi si au dat dovada de empatie de fiecare data. Ii recomand cu incredere”
recenzii clinica stomatologica sector 2
Ecaterina E.

Program clinică:

Luni – Vineri: 10:00 – 19:00
Sâmbătă: 10:00 – 15:00

Telefon: 031 405 13 37

Program urgențe:

Luni – Vineri: 10:00 – 19:00
Sâmbătă: 10:00 – 15:00

Telefon: 0732 519 508

Adresa:

Bd. Pache Protopopescu 131, Sector 2, București (la 50 metri de Metrou Iancului)

Elveto Dent București – Bd. Pache Protopopescu 131

Apariții Media

Call Now Button